Walking în România

Trei trasee culturale permanente – finanțate din Fondul pentru relații Bilaterale la Nivel Național din cadrul Granturilor SEE șu Norvegiene – vor fi disponibile în București, Târgoviște și Cluj-Napoca, anual, între 1 aprilie și 31 octombrie, începând cu anul 2017. Hărțile, carnetele de start și carnetele de înregistrare a kilometrilor parcurși și a numărului de evenimente vor fi disponibile la cluburile locale de walking IVV.

În România s-au organizat evenimente de walking ale IVV începând cu anul 2010. Din anul 2011 am introdus și Circuite Permanente (CP) de walking IVV în regiunea Brașov.

EVENIMENTE TRECUTE

 

Anul 2012

 

Aprilie 2012 – Dracula Walk

Între 2 și 6 aprilie 2012, Asociația EuroTrainer a avut plăcerea să primească vizita grupului Horten Marsjklubb din Norvegia.

Sub titlul Dracula Walk, am petrecut împreună 3 zile de walking, de vizitat Brașovul, Poiana Brașov, Branul și Râșnovul, ne-am bucurat de o cină medievală în Cetățuia de deasupra orașului, și ne-am cufundat pentru o clipă în întuneric total – în Peștera Valea Cetății din Râșnov, și – nu în ultimul rând – am pornit într-un tur al castelului lui Dracula însuși!

Circuite Permanente (CP) 

Anul 2011

Anul 2010